Instellingen

Koks voor instellingen en evenementen

Heeft u tijdelijk te kort keukenpersoneel of heeft u extra krachten nodig voor een evenement? De Jongens uit de Keuken zorgen voor het personeel dat u nodig heeft. Of het nu om een weekend ter vervanging van ziekte gaat of om een heel seizoen; wij hebben de geschikte medewerkers voor u. U kunt zich concentreren op uw zaak; wij zorgen voor de keuken.

Bij een zorginstelling speelt de keuken een belangrijke rol. Wanneer een zorginstelling er voor kiest om de keukenactiviteiten uit te besteden aan onze jongens, besteedt het ook de verantwoordelijkheid voor de veiligheid, de gezondheid en de kwaliteit uit. Bovendien mist de instelling dan niet de betrokkenheid bij de voedselbereiding.

Mede door onze jarenlange ervaring krijgen wij al snel een messcherp beeld van uw situatie en wat u nodig heeft. Onze InstellingskoksChef-koks, souschefs en keukenassistenten  hebben ervaring op gedaan in diverse disciplines. Zo hebben wij de juiste krachten voor schepen, instellingen, cateringbedrijven en evenementen. Uw tijdelijke personeel kan meteen aan de slag.

Ons Personeel

Zelfstandig werkend kok

Een zelfstandig werkend kok die u flexibel kunt inzetten of als oplossing voor uw capaciteitsprobleem? De Jongens Uit De Keuken heeft een uitgebreid netwerk van professionele koks die beschikbaar zijn op de momenten waarop u ze nodig heeft en ook nog eens met veel plezier koken.

Keukenhulp

Elke Chef-kok wordt blij van gemotiveerde mensen in de keuken! Onze keukenhulpen zijn toegewijde krachten die zich maximaal inzetten. Ze helpen bij diner-uitgifte (zowel buffet-, als lijnuitgifte), hapjes, mise en place, productiewerk en frituren, maar staan ook met alle liefde in stands of in bedrijfskeukens.

Chef koks

Van onze chef-koks mag u wat verwachten. Stuk voor stuk tonen ze maximale inzet, zijn zelfstandig, hebben een grote warenkennis en zijn organisatorisch ijzersterk. Uiteraard selecteren wij hen op basis van hun leidinggevende capaciteiten.

Spoedkok

Soms wordt u overvallen door een gat in de planning. Dat kan door zieke, extra drukte of overmacht.

Dan kan 3 dingen doen: Met je handen in het haar zitten, zelf als een bezetene op zoek naar iemand die kan koken of De Jongens uit de Keuken bellen