Keukendienst

De vele voordelen van Freelance Koks

Wij nemen uw zorgen uit handen. Onze Chef-koks, souschefs en keukenassistenten selecteren wij speciaal voor u. Elke situatie vraagt namelijk om de juiste vrouw of man. Deze zoektocht voeren wij graag voor u uit, zodat u zich kunt concentreren op andere belangrijke zaken.

 

Groot netwerk van hardwerkende professionals

Wij kennen de koks die bij u komen werken. Stuk voor stuk gedegen professionals die met plezier en doortastend voor u aan het werk gaan. Pim heeft door zijn jarenlange ervaring een enorm groot netwerk opgebouwd, waar u van profiteert.

Besparing van kosten

Bedenk eens wat het kost als er een kok ontbreekt in uw keuken. En bedenkt eens wat het kost om te zoeken naar een gekwalificeerde kok die de ruimte in uw planning kan opvullen. En stel u eens voor dat wij uw capaciteitsprobleem oplossen, u tijd besparen en de administratieve rompslomp wegnemen? Probeer eens een samenwerking met “De Jongens”.

Maximale flexibiliteit

Een betrouwbare keukenbrigade is een kostbaar bezit voor elk restaurant, instelling of cateringbedrijf. Toch zijn er situaties waarin u extra personeel goed kunt gebruiken, zoals als seizoenspieken of ziekte. Extra personeel dat u natuurlijk het liefst niet onnodig op uw pay-roll heeft staan. Wij zorgen voor die extra capaciteit zonder administratieve rompslomp.

Juiste Match

De juiste persoon op de juiste plek. Wij geloven daar heilig in. Hoe beter de klik tussen de keuken en de kok hoe plezieriger het werk wordt. En iedereen weet dat mensen die met plezier werken, beter presteren. Daarom vullen wij geen gaten in het rooster, maar leveren wij de juiste kok voor uw situatie.

Ons Keukenpersoneel

Zelfstandig werkend kok

Een zelfstandig werkend kok die u flexibel kunt inzetten of als oplossing voor uw capaciteitsprobleem? De Jongens Uit De Keuken heeft een uitgebreid netwerk van professionele koks die beschikbaar zijn op de momenten waarop u ze nodig heeft en ook nog eens met veel plezier koken.

Keukenhulp

Elke Chef-kok wordt blij van gemotiveerde mensen in de keuken! Onze keukenhulpen zijn toegewijde krachten die zich maximaal inzetten. Ze helpen bij diner-uitgifte (zowel buffet-, als lijnuitgifte), hapjes, mise en place, productiewerk en frituren, maar staan ook met alle liefde in stands of in bedrijfskeukens.

Chef koks

Van onze chef-koks mag u wat verwachten. Stuk voor stuk tonen ze maximale inzet, zijn zelfstandig, hebben een grote warenkennis en zijn organisatorisch ijzersterk. Uiteraard selecteren wij hen op basis van hun leidinggevende capaciteiten.

Spoedkok

Soms wordt u overvallen door een gat in de planning. Dat kan door zieke, extra drukte of overmacht.

Dan kan je 3 dingen doen: Met je handen in het haar zitten, zelf als een bezetene op zoek naar iemand die kan koken of De Jongens uit de Keuken bellen.